Hej, jag heter Susanne R.

Hej! Jag heter Susanne Ringström och är grundare till Möbelbiblioteket. Jag är en social entreprenör, service designer och har en bakgrund som möbeldesigner. Är nördig kring allt som handlar om hållbar produktion och konsumtion, cirkulär ekonomi och kollaborativ ekonomi. Jag bor i Hornstull med min sambo. Vi flyttade ihop i mars tidigare i år, vilket gör att jag har en del möbler jag vill låna ut som inte får plats längre. Jag vill ha dem kvar, eftersom många av dem har ett sentimentalt värde och en berättelse bakom sig. Just nu står de i förrådet och skulle må bättre av att skapa nytta för någon annan. Så kolla gärna in mina annonser, låna möbler eller fråga mig om du är nyfiken på någonting kring Möbelbiblioteket.

Här visas dina recensioner från andra utlånare och låntagare.

I dagsläget har inga lån eller utlån skett och därför har du inga recensioner kopplat till det.

Recensioner från låntagare (1)

• AB

Smidigt att få kontakt med och allt gick smärtfritt.

Arvid Bnovember 2020

Recensioner från utlånare (0)